Klik op het merk voor meer informatie

Klik op het merk voor meer informatie


Home  >  Nieuws

Zomer- en strandpret met Sea Friends!

 

We hebben een nieuwe zomerlijn ontwikkeld, onder het label Sea Friends! Sea Friends zijn 4 grappige en vrolijke zee-vriendjes! Elk sieren ze de verpakking en natuurlijk het product zelf. Een lust voor het oog en kinderen zijn er dol op. We hebben een divers aanbod Seafriends artikelen: van emmersetje tot zwembad.  Hieronder een kleine greep uit ons Sea Friends assortiment:

Sea Friends Babybadje

Voorzien van een boog, waaraan drie leuke opblaasbare Sea Friends figuurtjes bevestigd zijn. De bodem van het zwembadje is opblaasbaar, voor meer comfort. Diameter: 100 cm. Vervaardigd van stevig vinyl. Wordt inclusief reparatiesetje geleverd in full-colour doos.

Sea Friends kruiwagen

Sea Friends kruiwagen met inhoud. Prachtig felgekleurde strandset met een kruiwagen, emmer, een schep en een zandvormpje. De set is verpakt in een net.

 

Sea Friends vliegers

In drie vrolijke designs. Afmetingen:  71 x 71 cm. Vervaardigd van nylon ripstop-materiaal. Geschikt voor 2 tot 5 Beaufort. Wordt in kunststof tas met headercard geleverd, inclusief lijnen. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Sea Friends beachbalsetje

Met de vrolijke afbeeldingen van de 4 Sea Friends. Inclusief bal.  De set is verpakt in een net.


<<< Overzicht


NL EN GE FR

VAN DER MEULEN

Lorentzstraat 23, 8606 JP Sneek

T +31 (0)515 - 43 56 35
E info@vandermeulen.com

Bekijk hier ons assortiment en bestel!

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Registreer nu >