Klik op het merk voor meer informatie

Klik op het merk voor meer informatie


Home  >  Nieuws

Hello Kitty is hip!

En dat is gemakkelijk te verklaren: deze property sluit naadloos aan op de belevingswereld van jonge meiden. Van der Meulen Sneek speelt hier op in met een uitgebreide productlijn. die bestaat uit bijvoorbeeld buitenspeelgoed en pluche.

De topper uit dit assortiment is 'Hello Kitty Schilderen op nummer'. Exclusief bij Van der Meulen verkrijgbaar voor de Nederlandse en Belgische markt!

Met dit alles-in-één-pakket kunnen jonge meiden direct aan de slag om een prachtig schilderij te maken en in te lijsten. Het pakket wordt geleverd met zes kleuren verf en een penseel. Door de genummerde stickers op de verfpotjes te plakken, is altijd duidelijk welke kleur op het schilderij moet worden aangebracht. Deze kleuren hoeven niet te worden gemengd.

De tekening heeft deels een gekleurde achtergrond,zodat altijd een mooi resultaat wordt behaald. Vergis je je, dan biedt de controletekening uitkomst. Is het schilderij klaar, dan kan het worden geplaatst in de bijgeleverde lijst. Een plaatje aan iedere muur!
Wordt in drie assorti geleverd.
Bekijk dit artikel op Easyorder<<< Overzicht


NL EN GE FR

VAN DER MEULEN

Lorentzstraat 23, 8606 JP Sneek

T +31 (0)515 - 43 56 35
E info@vandermeulen.com

Bekijk hier ons assortiment en bestel!

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Registreer nu >