Klik op het merk voor meer informatie

Klik op het merk voor meer informatie


Home  >  Zoeken

Zoekresultaten

Pagina-inhoud:

Links
... lex papier- en schrijfwaren Identity Games toonaangevende spellenproducent  
lees verder...

Onze merken
...                
lees verder...

Bedrijfsprofiel
... • Veel eigen brands met een herkenbaar gezicht in de markt • Ruim aanbod in licentie– en character artikelen • Breed assortiment    
lees verder...

RuboToys
... estaat uit baby- en preschool speelgoed van bekende characters, zoals nijntje, Woezel & Pip en Sesamstraat. Bezoek de Rubo Toys website
lees verder...

SportX
... fels. Jeu de boule - diverse sets in kwalitatieve draagtas. Snorkelen & duiken - chloorbrillen, duikbrillen, snorkelsets en duikspeelgoed.
lees verder...

Summertime
... bedden, zwembadjes, zwemhulpmiddelen, ride-ons en speelgoed. Zomerspeelgoed: skippyballen, vliegend speelgoed, buitenspellen en nog veel meer!
lees verder...

Outdoor Play
... digd van natuurlijke materialen. De spellen worden geleverd in een aantrekkelijke verpakking en zijn voorzien van een viertalige handleiding.
lees verder...

Retro Roller
... ren en modellen verkrijgbaar. Dit speelgoed zorgt voor uren speelplezier èn staat fraai in uw huiskamer! Meer info: www.retroroller.eu
lees verder...

Stage
... g, nieuwsbrieven etc).  social media – websites - nieuwsbrieven – tv-reclames – events - productdesign    
lees verder...

Nieuws:

30 Juni 2009 - Hernieuwde kennismaking met Meccano
... en en 1 9V batterij. Vanaf 8 jaar.  Een uitgebreid assortiment is leverbaar vanaf medio oktober.        
lees verder...

30 Juni 2009 - Hello Kitty is hip!
... het worden geplaatst in de bijgeleverde lijst. Een plaatje aan iedere muur! Wordt in drie assorti geleverd. Bekijk dit artikel op Easyorder
lees verder...

15 Juli 2009 - Speelgoed van het Jaar
... de huid van Neanderthalers! Klik op de naam van het artikel om het te bekijken op Easyorder (alleen voor geregistreerde klanten)  
lees verder...

03 Sept. 2009 - Nikko Voice Heli
... je ook tegen elkaar kunt vliegen! 3-talige voicecontrol: Engels- Frans- en Spaanstalig. Met plafondbegrenzer. Dit artikel is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2009 in de categorie 8 tot 12 jaar. Bekijk hier de nieuwe commercial:
lees verder...

09 Sept. 2009 - Woezel & Pip
... Afmetingen 35 x 26 x 30,5 cm.  Bekijk dit artikel op onze bestelsite Easy Order  Bestel dit artikel (voor ingelogde klanten)
lees verder...

02 Apr. 2010 - Lente kriebels; onze Little Tikes collectie!
... n, een werkbank met gereedschapskist en een zand en water plant-gedeelte. De keuken heeft een 'fornuis" met klik-knoppen en een 'kraan'!  
lees verder...

21 Juli 2010 - We zijn genomineerd!
Elk jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd. Wij zijn hiervoor wederom genomineerd! Bij de Verkiezing wordt speciale aandacht besteed aan speelgoed, met o.a ...
lees verder...

18 Apr. 2011 - Nieuwe Little Tikes items!
... ijbaan.  Bekijk deze artikelen op Easyorder (alleen voor ingelogde klanten): Little Tikes Anniversary Zandbak Little Tikes Babyswing Kasteel
lees verder...

01 Sept. 2011 - Bedrijfsactiviteiten Rubo-Toys naar Van der Meulen
... . Rubo Toys is bekend van de pre‐school speelgoedartikelen van o.a. Nijntje, Sesamstraat en sinds een aantal jaren ook Woezel & Pip.
lees verder...

16 Febr. 2012 - De grootste collectie buitenspeelgoed; nu uit voorraad leverbaar!
... ortiment buitenspeelgoed is NU uit voorraad leverbaar. Kijk op onze online bestelsite Easyorder of neem contact op met uw vertegenwoordiger!  
lees verder...

07 Juni 2012 - VDM: One Stop Zomershoppen
... asols, campingstoelen, BBQ's, bolderkarren, zonnebrillen ..... etc. etc. Kortom: uw One-Stop-Zomershop! Bekijk ons totale assortiment:  
lees verder...

11 Juli 2014 - Genomineerd voor Speelgoed van het jaar!
We zijn er trots op dat we wederom zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar! Het spel 'nijntje geluidjes raden' van ons merk Rubo Toys is genomineerd in de categorie 0 tot en met 3 jaar ...
lees verder...

18 Sept. 2012 - Nijntje restyling
... e producten hebben een volledige restyling ondergaan. Dit is een greep uit ons assortiment: Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!
lees verder...

14 Febr. 2014 - Nieuw: Outdoor Play!
... bowlen, houten werpspel en party games. De spellen worden geleverd in een aantrekkelijke verpakking en zijn voorzien van een viertalige handleiding.
lees verder...

01 Apr. 2015 - Mookie Swingball
... maar! Of je nu een betegelde binnenplaats hebt of op het strand wil spelen, of binnenshuis... alles kan.  Bekijk de commercial hier: 
lees verder...

01 Apr. 2016 - Buitenspelen met Outdoor Play!
... en houten werpspel en party games. De spellen worden geleverd in een aantrekkelijke verpakking en zijn voorzien van een viertalige handleiding.
lees verder...

29 Juni 2016 - Hoera! 'nijntje dansende blokjes' is genomineerd!
tje 'nijntje dansende blokjes' is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016! Nog even geduld: het spelletje is vanaf september beschikbaar.
lees verder...

30 Juni 2016 - Feest! Ook Woezel & Pip artikel genomineerd!
rtikel van Woezel & Pip genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016! Mijn Woezel en Mijn Pip: interactieve hondjes met geluid, een unieke speelervaring! Deze vrolijke, bewegende hondjes z ...
lees verder...


NL EN GE FR

VAN DER MEULEN

Lorentzstraat 23, 8606 JP Sneek

T +31 (0)515 - 43 56 35
E info@vandermeulen.com

Bekijk hier ons assortiment en bestel!

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Registreer nu >