Klik op het merk voor meer informatie

Klik op het merk voor meer informatie


Home  >  Stage

Stage

We zoeken een stagair! Heb jij interesse? Reageer dan snel!

Info over de stage

Opleiding: HBO communicatie of vergelijkbaar
Periode: eind augustus tot december 2015
Contactpersoon: dhr. R. Hoomans
E-mail: r.hoomans@vandermeulen.com
Er is een stagevergoeding beschikbaar.
 

Over ons

Van der Meulen is een producent en importeur van een breed assortiment speelgoed en outdoor artikelen. Dit bestaat uit sterke eigen merken (o.a. Rubo Toys, Clown Games en Game on Sport trampolines), importartikelen en bekende distributiemerken zoals Lego en Little Tikes. Wij leveren onze producten aan vrijwel alle bekende retailers, zoals Intertoys, Albert Heijn, Kruidvat, Karwei en Bol.com. Voor de eigen merken verzorgt de afdeling Marketing & Communicatie het gehele traject, van ontwerp van verpakking tot het opzetten van TV-campagnes en andere in- en externe promotieactiviteiten.

De opdracht

Onze internetklanten hebben een toenemende vraag naar uitgebreide artikelinformatie. Dit is voor onze organisatie een vraagstuk: op welke manier kunnen wij onze e-tailklanten zo snel en volledig mogelijk van dienst zijn?

Onze afdeling contentbeheer is bezig met het optimaliseren van de informatiestroom naar de klant toe. Daarnaast moeten de beschikbare gegevens intern zo efficiënt mogelijk beschikbaar worden gesteld. Voor jou de opdracht om ons te helpen dit interne en externe proces zo veel mogelijk te stroomlijnen!

Dé kans om bij een bedrijf met geweldige consumentenproducten kennis te maken met alle facetten van marketing en communicatie! Naast de opdracht mag je namelijk ook meewerken op de afdeling aan allerhande projecten (verpakkingen, communicatieuitingen, fotobewerking, nieuwsbrieven etc). 

social media – websites - nieuwsbrieven – tv-reclames – events - productdesign

 

 


NL EN GE FR

VAN DER MEULEN

Lorentzstraat 23, 8606 JP Sneek

T +31 (0)515 - 43 56 35
E info@vandermeulen.com

Bekijk hier ons assortiment en bestel!

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Registreer nu >