Klik op het merk voor meer informatie

Klik op het merk voor meer informatie


Home  >  Nieuws

Lente kriebels; onze Little Tikes collectie!

De Lente is begonnen, de zomertijd is ingegaan én het belooft ook nog eens een zeer warme zomer te worden. Kinderen gaan dus weer lekker buitenspelen!

Neem een kijkje in ons prachtig nieuwe Little Tikes assortiment. Buitenspeelgoed van top kwaliteit! Prachtige huisjes, spetterende watertafels en zeer mooie zandbakken.


De Turtle Zandbak Evergreen, stevige zandbak in de vorm van een lollige schildpad. Gegarandeerd urenlang zandspeelplezier!
Deze stevige zandbak wordt in licht- en donkergroen geleverd. Met de deksel  erop blijft het zand goed schoon: er past 70 kg zand in de zandbak!
 

Kinderen kunnen eindeloos nieuwe ridderverhalen verzinnen…
Zandbak uitgevoerd met veel details. Met de deksel erop, blijft het zand mooi schoon. Als de deksel naast de zandbak gezet wordt gezet, ontstaat er extra speelruimte!

Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met  deze watertafel! Inclusief 2 speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, op te halen anker en een constant stromende fontein. Jij zult urenlang waterplezier beleven…

Kinderen zullen veel plezier beleven aan dit huis! Inclusief hekje met bloembakken, een werkbank met gereedschapskist en een zand en water plant-gedeelte. De keuken heeft een 'fornuis" met klik-knoppen en een 'kraan'!


 


<<< Overzicht


NL EN GE FR

VAN DER MEULEN

Lorentzstraat 23, 8606 JP Sneek

T +31 (0)515 - 43 56 35
E info@vandermeulen.com

Bekijk hier ons assortiment en bestel!

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Registreer nu >